• xaviergluque

Rexach, una promesa de 15 anys

Actualizado: 17 dic 2018

Carles Rexach Cerdà (Barcelona, 1947) ha desenvolupat tota la seva carrera esportiva i professional al voltant del FC Barcelona. Jugador del primer equip entre 1965 i 1981, aquí podem recuperar una entrevista que li feien quan només tenia 15 anys i parlava del seu futur.

El 8 de juny de 1962 la revista Barça oferia un reportatge, signat per Ramón Crespo, on destacava les noves perles del planter, llavors conegut com “la escuela del Barça” i anunciava que “cada año puede dar un titular al primer equipo azulgrana”. El reportatge parla fonamentalment de dues joves promeses: Branko Kubala, el fill gran del mite que acabava de penjar les botes, i d’un noiet de quinze anys “catalogado como uno de los jugadores de mayor porvenir”: Carles Rexach.


"Si me convierto en un fenómeno puedo ser un profesional del fútbol y ganar mucho dinero”

En una petita entrevista, Rexach ens explica que admira “a Kubala, Di Stéfano, Puskas y Pelé” i que un dels seus somnis és viure del futbol: “Si me convierto en un fenómeno puedo ser un profesional del fútbol y ganar mucho dinero”.

En aquell moment estudia el quart curs de batxillerat i comenta orgullós que en el darrer campionat ha aconseguit 51 gols!


6 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo